Зроби своє літо по-справжньому яскравим разом із Janod!

Home New products Зроби своє літо по-справжньому яскравим разом із Janod!
21.07.2020

Не прогавте свій шанс поповнити колекцію новими дерев’яними іграшками від Janod. Літо в самому розпалі, а це значить саме час звернути увагу на новинки бренду, які точно не залишать вас байдужими. Асортимент величезний, а це значить, що ви точно знайдете щось саме для своєї малечі.

Отож зустрічайте та обирайте!

Пазл Janod «Місто» із 36 елементів

Код товару: J02659

Пазл "Місто" - оригінальний пазл для дітей від 4 років із зображенням міського пейзажу. Набір поміщений в квадратну крафтову коробку з ручкою. Коробка картонна, але при цьому дуже щільна та якісна, вона не прогинається навіть при сильному натисканні. Зібрана картинка має прямокутну форму.

У комплекті: деталі пазлу (36 шт), постер з картинкою, картонна валіза з ручкою.

Розмір зібраної картинки - 50 х 40 см. Такий пазл – це відмінний варіант подарунка на день народження дитини. Адже предмети цього набору сприяють розвитку моторики рук, поліпшенню уваги та пам'яті у дітей.

Рекомендований вік: 4+

Скарбничка Janod «Свинка» та «Кролик»

Код товару: J04653 (Свинка) та J04654 (Кролик)

Дерев'яна скарбничка для дітей Janod «Свинка»/«Кролик» - стильний дерев'яний аксесуар для зберігання своїх перших заощаджень. Ця скарбничка стане гарним доповненням інтер'єру дитячих кімнат.

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 12,5 х 11 х 12 см

Стільчик для ляльки Janod

Код товару: J05888

Дерев'яний стілець для ляльки французького бренду Janod серії Candy Chic в рожево-білих тонах здійснить мрії кожної дівчинки. Маленькі мами пізнають процес годування, граючи з ляльками відповідно до їх власної уяви. Симпатична подушка забезпечує зручну посадку для всіх ляльок.

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 22,5 х 27,5 х 52,5 см

Ліжечко для ляльки Janod

Код товару: J05889

Дерев'яне ліжечко для ляльки французького бренду Janod серії Candy Chic в рожево-білих тонах виконає мрії кожної дівчинки. Маленькі майбутні мами вивчать процес укладання дитини спати, граючи з ляльками відповідно до їх власної уяви. Симпатичний постільний комплект в золотий горошок входить в набір. Максимальний розмір ляльок 42 см.

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 49,4 x 29,9 x 29,9 см

Ігровий набір Janod «Чайний сервіз»

Код товару: J06596

Красиво розмальований дитячий чайний набір, що виготовлений з якісного металу та обов’язково стане відмінним доповненням до дитячої кухні.

Чайний набір має 14 аксесуарів: 4 металеві тарілки, 4 металеві чашечки, 1 металевий чайник з кришкою, 1 металевий піднос, 1 металева тарілка для торта, 4 дерев'яних печива,

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 22 х 22 х 2 см

Ігровий набір Janod «Овочі та фрукти»

Код товару: J06607

Приготуйте смачну закуску або сніданок для ваших близьких! Дерев'яні фрукти та овочі з можливістю «нарізки» (на липучках) стануть відмінним подарунком для найменших маленьких кухарів. Крім того, діти дізнаються як нарізати овочі, про види фруктів і овочів, їх кольори або смаки (кислий, солодкий тощо). Гра сприяє розвитку уяви, творчості, а особливо розвиває дрібну моторику в дитини. 

Ігровий набір містить: кабачок, моркву, помідор, ріпу, грушу, лимон, яблуко та полуницю. А також дошку, ніж і друшляк. 

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 20,3 х 13,3 х 10,5 см

Музичний інструмент Janod «Піаніно»

Код товару: J07622

Яскраве піаніно з натурального дерева від Janod для дітей від 3-х років. Музичний інструмент оснащений 18 клавішами. Деревина прекрасно оброблена та покрита яскравими фарбами на водній основі. Кольорові конфетті будуть привертати увагу дітей та водночас спонукати їх до імпровізації і грі, яка буде розвивати сприйняття звуків і тактильні відчуття. 

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 32.5 x 24.5 x 29 см

Толокар Janod «Хом'як»

Код товару: J08050

Дерев'яний толокар «Хом'як» - це красива та модна іграшка. Толокар оснащений гумовими колесами, знімною подушкою для сидіння, а ручки мають бічний захист для запобігання травм дитини. Водночас всередині толокара є місце для зберігання речей, де дитина може заховати свої іграшки. Толокар призначений для розвитку рухових навичок і балансу. 

Рекомендований вік: 1+

Розмір: 43 х 29,5 х 33 см

Пазл навчальний Janod «Динозаври»

Код товару: J02679

Ця дивовижна гігантська освітня картонна головоломка дозволить вашій дитині дізнатися всі основні види динозаврів. У комплекті 200 елементів, а також 50 картонних тварин, які також повинні бути зібрані.  

Рекомендований вік: 6 +

Розмір: 99 х 69 см

Пазл навчальний Janod «Тіло людини»

Код товару: J02681

4 велетенські пазли на тему - тіло людини: 1 пазл двосторонній пазл хлопчик / дівчинка (50 ел.); 1 пазл вивчення органів (75 ел.); 1 пазл скелет (100 ел.). Пазли в зібраному вигляді мають висоту 1 метр і допомагають дітям краще зрозуміти тіло людини. Пазл включає в себе детальні освітні карти, щоб дізнатися про різні частини тіла людини. 

Рекомендований вік: 5 +

Розмір: 45 х 100 см

Пірамідка Janod Sweet Cocoon «Камені»

Код товару: J04401

Пірамідка підходить для збірки, складання, а також для тренування балансу. Кожен дерев'яний кубик має гладку поверхню.

Набір містить 20 дерев'яних "каменів" різних форм та розмірів. 

Рекомендований вік: 2 +

Розмір: 12 х 2,5 х 6 см

Розвиваюча гра Janod Sweet Cocoon «Собачка»

Код товару:  J04421

Дерев'яна іграшка Janod серії Sweet Cocoon «Собачка», за допомогою якої дитина може вивчати форми та кольору. Гарна дерев'яна собака виконана в пастельних тонах, тіло собаки утворено за допомогою обертових частин, на яких нанесено зображення основних форм. Дивовижна іграшка для тренування координації очей та рук при вивченні форм і кольорів. 

Рекомендований вік: 2+

Розмір: 26,4 х 9,9 х 14,7 см

Розвиваюча іграшка Janod Pure «Музичний столик»

Код товару: J05164

Дерев'яний музичний столик Janod серії Pure призначений для маленьких музикантів. Музичний набір включає в себе: дзвін, барабан / бубон, тарілки, брязкальце, дерев'яний молоток. Інструменти підтримують розвиток музичного слуху і відчуття ритму у дітей. 

Рекомендований вік: 1+

Розмір: 30,5 х 16,5 х 14,8 см

Ігровий набір для сніданку Janod

Код товару: J06599

Дерев'яна кавоварка Janod - гарна іграшка для рольових ігор. Разом з кавоваркою в упаковці ви знайдете 14 аксесуарів, необхідних для приготування сніданку: 2 чашки з тарілкою, цукор, чайні ложки, кавові капсули, круасан та іншу випічку. Завдяки цим аксесуарам маленькі кухарі відчуватимуть себе професіоналами під час приготування сніданку. Дитяча кавоварка має регульований рівень тиску "води", в неї можна вставити капсули, а діти можуть приготувати справжню каву. Завдяки цій дерев'яній іграшці розвивається дитяча уява, дрібна моторика і діти стають ближче до світу дорослих. 

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 10,5 х 10,1 х 20,5 см

Крісло-гойдалка Janod «Слон»

Код товару: J08024

Відправляйтеся зі своїми дітьми на уявну прогулянку на слоні! Сіро-блакитний дерев'яний слон-качалка виготовлений з масиву дерева. Новий безпечний дизайн і ідеальний розмір роблять це крісло-гойдалку безпечною іграшкою для дитини завдяки бортикам, які є в комплекті.

Рекомендовані вік: 1+

Розмір: 76 х 33,5 х 49,5 см

Розвиваюча гра Janod Вага

Код товару: J05063

Дерев'яний балансир-головоломка з інструкціями. Дитина повинна скласти кольорові кубики відповідно до інструкції. Однак це потрібно зробити в правильному порядку, щоб балансир не дуже сильно відхилявся в одну сторону і не торкався робочої поверхні, на якій розташована іграшка. Таким чином, діти можуть з'ясувати, що важче, а що легше. Відмінна вправа, яка розважає та розвиває у дитини навички ручної праці, спостереження, вивчення кольорів та ваги. Крім того, вона вчить терпінню і просторового сприйняття, що дуже важливо для дітей в цьому віці.

Іграшка містить 5 двосторонніх інструкцій, дерев'яний балансир, 16 кольорових кубиків і прямокутників різних розмірів.

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 23 х 8 х 5,5 см

Сортер Janod «Вивчаємо колір»

Код товару: J05066

Дерев'яна іграшка для вставки і сортування по шаблонах Janod з серії Learning Toys. Мета гри - правильно кинути елемент в контейнер, згідно з відповідним зображенням на основі шаблону. 

Рекомендований вік: 2+

Розмір: 31 х 8 х 8,2 см

Розвиваюча гра Janod «Танграм»

Код товару: J05070

Дерев'яна іграшка «Танграм» захопить кожного малюка. Розважайте своїх дітей, складаючи картини з дерев'яних частин за шаблоном або відповідно до вашої власної уяви. Ідеальна гра для вивчення кольорів, форм і розвитку просторового бачення.

Набір містить 25 карток з шаблонами, 7 дерев'яних фігурок і одну дерев'яну рамку для складання. 

Рекомендований вік: 2+ Розмір: 18 х 18 х 2,8 см

Магнітна карта Janod «Сонячна система»

Код товару: J05462

Ця дерев'яна підвісна дошка-основа ідеально підходить для того, щоб малюк міг вивчити карту сонячної системи.

Набір має 20 великих магнітів, 10 з яких відповідають планетам і зіркам нашої сонячної системи. Він також включає в себе: лист наклейок для ідентифікації всіх планет в нашій галактиці, освітній плакат з назвою та діаметром планет і їх відстанню від Сонця. 

Рекомендований вік: 7 + 

Діаметр карти: 50 см

Набор для творчості Janod «Наклейки Пікселі»

Код товару: J07884

Цей креативний набір дозволяє зробити гарні прикраси, щоб персоналізувати вашу сумку, блокнот або ноутбук! Для цього просто наклейте міні-стрази на прозорі наклейки і нанесіть готове зображення на будь-який предмет.

Цей набір містить: 7 стікерів, 750 міні-страз, 1 лоток, 1 стилус. 

Рекомендований вік: 7 +

Розмір картинки: 5 х 7 см

Скретч-маски Janod «Вечірка»

Код товару: J07890

Набір для творчості Janod «Маски для вечірки» розвиває у дітей дрібну моторику, терпіння та увагу до деталей. Творчий набір дозволяє зробити 5 масок, використовуючи техніку зшкрябування, а завершивши, можна прикріпити гумку або шпагат. І карнавал може починатися! Принцип створення масок дуже простий: кожна маска покрита чорним кольором, під якими знаходяться кольорові чорнила.

Рекомендований вік: 5 +

Розмір: 20,8 х 24,5 см

Скретч-картки Janod «Поні та єдинороги»

Код товару: J07895

Творчий набір для створення зображень конячок і поні. За допомогою такого набору у дітей розвивається дрібна моторика, терпіння та увага до деталей. Принцип дуже простий: кожна карта покрита кольоровими чорнилами, які потрібно видряпати.

В упаковці 5 карток з різними зображеннями принцес, 1 дерев'яна паличка для зішкрябування.

Рекомендований вік: 7 +

Розмір: 20,8 х 24,5 см

Магнітна гра Janod «Емоції»

Код товару: J08038

Завдання дітей в цій грі полягає в тому, щоб розпізнати емоцію по карткам з різними емоційними ситуаціями. А потім правильно додати і з'єднати магнітні особи з емоціями на дерев'яній дошці, надіти футболку і вибрати їм правильний смайлик з емоціями. 

Набір містить 27 магнітів, 20 ілюстрованих карток, які показують різні емоційні ситуації і 1 магнітну дерев'яну дошку-основу. 

Рекомендований вік: 2+

Розмір: 32 х 4 х 32 см

Двосторонній мольберт Janod (зелений)

Код товару: J09632

Дивовижний мольберт з натурального дерева від Janod - ідеально підходить для навчання та розвитку творчості дітей. У наборі є безліч аксесуарів: 6 кольорових круглих магнітів, магнітну лінійку, крейда (10 шт.), маркер, рулон паперу, губка. Висота мольберта регулюються в діапазоні від 91 до 126 см. Розмір робочої поверхні: 47х47,5 см.

Розвиваючий набір допоможе дитині вивчити абетку, цифри, слова, а також основи математики. Також набір допоможе дитині підготуватися до школи і буде сприяти розвитку творчості. Мольберт виготовлений з натурального дерева, воно якісно оброблене та безпечне. 

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 58 x 65 x 126 см

 

Ми впевнені в тому, що ви вже точно знаєте, чим порадувати малечу та як з користю провести літні канікули. Безпечність, екологічність, яскравість та розвиток - це все про іграшки Janod.

Тому не гайте часу та замовляйте яскраві новинки, які так сподобаються вашим малюкам!

Products from publication
SKU: J04653
899 UAH*
in stock
Type: Money box; Gender: boy, girl; Age group: 3+; Material: wood; Color: pink;
SKU: J04654
899 UAH*
in stock
Type: Money box; Gender: boy, girl; Age group: 3+; Material: wood; Color: white;
SKU: J06596
1259 UAH*
out of stock
Type: Tea set dinnerware; Gender: girl; Theme: kitchen; Age group: 3+; Material: wood, metal; Color: Multicoloured;
SKU: J06599
1499 UAH*
out of stock
Type: Set, Coffee machine; Gender: girl; Theme: kitchen; Age group: 3+; Material: wood; Color: Multicoloured;
SKU: J06607
1499 UAH*
out of stock
Type: Set; Gender: girl; Theme: kitchen; Age group: 3+; Packaging: wooden box; Material: wood, metal; Color: Multicoloured;
SKU: J07622
out of stock
This attractive, colourful 18-key mini-replica piano will delight children and introduce them to the joy of piano playing. It’s perfectly stable and its size is ideally suited for younger players. Red, yellow, green, orange. Confetti, a complete line of musical toys featuring Pop N’ Rock designs! Confetti awakens all of the senses and introduces the youngest musicians to the joys of musical improvisation.
Menu
Products catalog
Products catalog